Username: Password:
Belum jadi ahli? Daftar PERCUMA Di Sini Lupa password
 
  Halaman Utama     Produk     Pelan Pemasaran     Info Syarikat     Testimoni     Galeri     Daftar     Berita     FAQ     Hubungi Admin  
Nama :  
E-mel :  
Telefon :  
No KP :  
Negeri :  
Username :   Min. 5 abjad
Password :   4-10 abjad
  
 
Statistik
Jumlah Ahli : 53
Ahli VIP : 5
Pelawat Online : 2
Jumlah Lawatan : 104432
Penaja

ID Penaja : admin
No Hp : +6019-918 8665
Email : trmresources@gmail.com
Admin

SMS/Tel Admin :
019-918 8665
email :
admin@juta1global.com
Ahli Baru

joinmember :: Fri,30,Dec,2016

arizal :: Sat,17,Dec,2016

alijawahar :: Wed,14,Dec,2016

amranglobal :: Sat,03,Dec,2016

Ismailsim :: Tue,29,Nov,2016

HIJAUBUMI :: Wed,16,Nov,2016

wansyafinas :: Sun,13,Nov,2016

kayawang :: Fri,23,Sep,2016

Norinsan :: Fri,19,Aug,2016

lanchot87 :: Thu,11,Aug,2016

Richgold :: Wed,10,Aug,2016

JimmiXS :: Wed,10,Aug,2016

questaa01 :: Tue,09,Aug,2016

zalifah84 :: Sun,07,Aug,2016

henryallo94 :: Fri,05,Aug,2016

mozzame :: Wed,03,Aug,2016

masterbiz :: Sun,31,Jul,2016

netbiz :: Mon,25,Jul,2016

hanie :: Mon,25,Jul,2016

zackjb :: Fri,22,Jul,2016
Berita
:: Mon,22,Feb,2016 ::
Selamat Datang ke juta1global.com -

PENGUMUMAN!!!

Juta1global kini mengalu-alukan kepada sesiapa yang ingin trade forex tapi tak tahu macam mana nak bermula, boleh pm saya terus seperti talian yang tertera, kami mengalu-alukan trader seperti anda kerana kami akan bantu anda berjaya dalam forex, belajar percuma sahaja

Hubungi saya sekarang.!

 
 
 
 
 
 

 Selamat Datang Ke JUTA1GLOBAL.COM

Kami di juta1global.com memperkenalkan sebuah sistem belajar forex percuma, tanpa atau hadir ke kelas, 100% percuma tak perlu bayar apa-apa, syarat depo dengan kami, kami akan guide anda sampai anda berjaya peroleh profit

  Bagaimana cara sertai kami..? Mudah saja, anda hanya perlu mendaftar dengan kami dan pilih mana-mana akaun yang sesuai dengan, kemudian depo dengan kami, dan kami akan masukkan anda kedalam group whatsapp kami, dalam group whatsapp tersebut akan kami ajarkan satu persatu bagaimana hendak memulakan trading

  

Kita bukan scammer atau program berlandaskan forex, tapi kita REAL TRADE FOREX, sertai kami, dan kami ajarkan, anda trade sendiri, tak perlu tunggu depan komputer, lepas setting boleh buat kerja lain macam biasa, rata-rata profit setiap bulan secara konsisten ialah sekitar 15 hingga 30%

 

Ianya terbukti dengan teknik simple dan mudah, sehingga budak sekolah pun mampu buat, dengan teknik yang kami perkenalkan ini sudah 2 tahun tanpa loss, rata-rata client amat berpuashati, kerana mereka setting sahaja lepas tu pergi buat kerja lain, habis kerja tengok dah ada profit, menarik bukan..?

 

Jadi apa tunggu lagi, daftar sekarang dan pilih salah satu akaun kegemaran anda atau yang sesuai dengan anda, kemudian verify akaun tersebut, dan terus boleh daftar akaun trading, lepas verify terus depo ke akaun syarikat, bukan akaun saya, cuma slip bayaran sahaja forward kepada saya, dan saya akan submitkan ke management

 

Modal boleh ditambah pada bila-bila masa, contoh anda telah join pada modal USD100, kemudian anda ingin tambah USD500 atau USD1000 bila-bila masa sahaja, dan setiap kali anda tambah modal, anda masih dapat welcome bonus 

 

Profit withdraw terus ke akaun bank anda, pastikan masa pendaftaran semua nama dan no ic di isi dengan betul bagi mengelakkan proses withdrawal, salah ejaan nama withdrawal tidak dapat di proses, proses withdrawal mengambil 10 hingga 20 minit sahaja ke akaun bank anda, paling lama dua jam, hujung minggu 24 jam

 

Daftar sekarang, dan isikan nama penuh anda dengan betul dan email, dan no telefon yang ada whatsapp, kerana kami akan masukkan no tersebut ke dalam group untuk dapatkan signal dan guide dari kami, sebarang pertanyaan whatsapp terus kepada kami

 

SEMOGA ANDA SUKSES BERSAMA KAMI

 

 

SERTAI KAMI SEKARANG

   

Kenapa anda perlu menyertai JUTA1GLOBAL.COM.?

  • PERCUMA website marketing. Tugas anda hanyalah promosi website.
  • EMAIL FOLLOW UP. Semua pendaftaran akan menerima email follow up. Oleh itu, jika mereka tidak menyertai anda pada hari ini, jika mereka menyertai pada masa hadapan pun tetap akan menjadi downline anda
  • Bimbingan dan tunjuk ajar un
    tuk berjaya oleh Admin Group yang mempunyai pengalaman luas dalam Bisnes Online 
  • Group sokongan Whatsapp / Facebook diwujudkan untuk berkongsi permasalahan dan tips jana pendapatan kepada semua ahli
  • Bantuan secara offline dan preview berhampiran lokasi anda

 

 

 

SEMUANYA TELAH DISEDIAKAN SECARA PERCUMA!!! 

 

 

Sertai JUTA1GLOBAL.COM dan Anda Akan Dapat Laman Web Seperti Ini Untuk Membina Rangkaian Seterusnya Memaksimakan Pendapatan Anda.

Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.

 SETELAH ANDA DAFTAR SILA KLIK LINK DEPOSIT UNTUK MEMBUAT DEPOSIT KE AKAUN ANDA SENDIRI, DIRUANGAN RECEPIENT SILA ISIKAN KODE YANG DIBAGI, BAGI MEMUDAHKAN URUSAN DEPOSIT

Klik disini join whatsapp group kami

 

 

 

Jangan Lepaskan Peluang Ini !!

 

 
Admin
 
 
 
 
PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
Juta1Global.com © 2016