Username: Password:
Belum jadi ahli? Daftar PERCUMA Di Sini Lupa password
 
  Halaman Utama     Produk     Pelan Pemasaran     Info Syarikat     Testimoni     Galeri     Daftar     Berita     FAQ     Hubungi Admin  
Nama :  
E-mel :  
Telefon :  
No KP :  
Negeri :  
Username :   Min. 5 abjad
Password :   4-10 abjad
  
 
Statistik
Jumlah Ahli : 40
Ahli VIP : 10
Pelawat Online : 3
Jumlah Lawatan : 48169
Penaja

ID Penaja : admin
No Hp : +6019-918 8665
Email : trmresources@gmail.com
Admin

SMS/Tel Admin :
+6019-918 8665
email :
admin@juta1global.com
Ahli Baru

zackjb :: Fri,22,Jul,2016

amiryani :: Thu,21,Jul,2016

eifazhar :: Sun,17,Jul,2016

irene :: Sun,17,Jul,2016

shah2151 :: Fri,15,Jul,2016

hingusfx :: Fri,15,Jul,2016

levovo :: Tue,12,Jul,2016

rebell :: Mon,11,Jul,2016

Faridalfatih :: Tue,05,Jul,2016

wuwalt888 :: Sat,02,Jul,2016

Kamari :: Fri,01,Jul,2016

diddy5745 :: Wed,29,Jun,2016

Paparich :: Mon,27,Jun,2016

riyan :: Sun,26,Jun,2016

NABDHA :: Sat,25,Jun,2016

Rachel :: Thu,23,Jun,2016

jamal :: Thu,23,Jun,2016

wankaya :: Wed,22,Jun,2016

babykaya :: Tue,21,Jun,2016

redzuanshah91 :: Tue,21,Jun,2016
Berita
:: Mon,22,Feb,2016 ::
Selamat Datang ke juta1global.com -

PENGUMUMAN!!!

JUTA1GLOBAL.COM mengajak anda semua sama-sama menjana pendapatan tambahan walaupun keuntungan tak besar mana cukuplah boleh buat bayar semua hutang yang ada, dah ramai berjaya lunaskan hutang mereka setelah menyertai kami,  jom sertai kami sekarang..!

 

Dalam suasana kejatuhan ekonomi global dunia Malaysia juga turut terkesan dengan masalah ekonomi dunia, sesetengah pihak kemungkinan ada yang tidak menjangkakan situasi begini, walau macam mana pun syarikat tetap berjalan seperti biasa, berita gembira bakal menyusul dari syarikat, nantikan... 

 
 
 
 
 
 

 Selamat Datang Ke JUTA1GLOBAL.COM

   

Anda telah berada di website yang bakal memberikan anda kebebasan kewangan menjana pendapatan tanpa batasan, hanya terletak di hujung jari anda

Mahukah anda menjana pendapatan tambahan bersama kami.? Jika ya..anda-lah yang kami cari, baca dulu kandungan dibawah ini

Mengapa saya mesti rebut peluang ini..? Kerana peluang yang sebegini jarang sekali ditemui dan rasanya rugi kalau saya tak ambil peluang ini, kerana syarikat berkongsi keuntungan perniagaan dengan para investor, keuntungan yang cukup untuk buat bayar duit kereta, sewa rumah, bayar semua bil utiliti, boleh buat settle hutang, memang berbaloi 

Dalam suasana kehidupan hari ini kita perlu spend banyak duit, betul tak..? Kerana apa..? Kerana kos sara hidup makin lama makin meningkat, apakah gaji kita juga meningkat..? Tidak bukan, kalau meningkat tu rezeki lah, tapi disini syarikat betul-betul ingin membantu golongan yang berpedapatan sederhana boleh menambah pendapatan mereka melalui perkongsian keuntungan perniagaan dari 20 hingga 30 peratus sebulan

Berbaloilah kerana anda tak perlu buat apa-apa pun, anda melabur kemudian hanya tunggu profit sahaja, anda tak perlu mahir INTERNET ataupun IT untuk menyertai kami, walaupun tanpa pelabur syarikat tetap boleh berdiri, bukan bergantung pada pelabur semata-mata

 Apa yang perlu anda buat jika anda menyertai kami..? Anda tak perlu buat apa-apa pun, anda melabur kemudian hanya tunggu profit masuk akaun sahaja, anda tak perlu pening kepala macam mana nak withdraw duit anda, semuanya diuruskan dan di tanggung beres

Ramai orang beranggapan bahawa pelaburan ni banyak masalah..? Tak urang juga ada yang mengatakan ianya MONEY GAME, kami tidak mengamalkan sistem money game ataupun"ROLLING MONEY", kami benar-benar komited dengan apa yang kami tawarkan, ianya adalah perkongsian keuntungan syarikat kepada pelabur

Anda fikirkanlah sendiri jika gaji bulanan anda tidak mencukupi apa akan berlaku, segala perbelanjaan akan menjadi celaru, tak dan tengah bulan gaji dah habis terpaksa tunggu tarikh gaji seterusnya, anda akan jadi STRESS

Usah biarkan hidup anda dibelenggu stress kerana hutang, jadikan masa anda itu emas untuk digunakan kepada peluang baru dalam hidup anda, klik dibawah lihat pelan pemasaran

 

   

Kenapa anda perlu menyertai JUTA1GLOBAL.COM.?

  • PERCUMA website marketing. Tugas anda hanyalah promosi website.
  • EMAIL FOLLOW UP. Semua pendaftaran akan menerima email follow up. Oleh itu, jika mereka tidak menyertai anda pada hari ini, jika mereka menyertai pada masa hadapan pun tetap akan menjadi downline anda
  • Bimbingan dan tunjuk ajar untuk berjaya oleh Admin Group yang mempunyai pengalaman luas dalam Bisnes Online 
  • Group sokongan Whatsapp / Facebook diwujudkan untuk berkongsi permasalahan dan tips jana pendapatan kepada semua ahli
  • Bantuan secara offline dan preview berhampiran lokasi anda

 

 

 

SEMUANYA TELAH DISEDIAKAN SECARA PERCUMA!!! 

 

Sertai JUTA1GLOBAL.COM dan Anda Akan Dapat Laman Web Seperti Ini Untuk Membina Rangkaian Seterusnya Memaksimakan Pendapatan Anda.

Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.

 

        

 

 

 

Jangan Lepaskan Peluang Ini !!

 

 
Admin
 
 
 
 
PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
Juta1Global.com © 2016